Wandelen

Ondanks dat Gran Canaria bekend is vanwege het heerlijke klimaat, prachtige stranden en mooie landschappen, is Gran Canaria ook een paradijs voor wandelaars. Het eiland beschikt over zo’n 2000 km aan wandelpaden.  Op Gran Canaria wordt zelfs een wandelfestival georganiseerd. Wandelen op Gran Canaria is dus zeker de moeite waard!

Gedurende het Gran Canaria wandel festival zijn er vijf verschillende wandelingen. De meeste wandelingen lopen door het Park Natural de Tamabada, het grootste natuurpark van Gran Canaria. Elke groep bestaat uit maximaal 25 personen.

JoselitoMoves
Wandelen op Gran Canaria is zeer aan te raden met begeleiding van JoselitoMoves. De eigenaren José en Carine hebben al meer dan 15 jaar ervaring en bieden enorm veel verschillende wandelexcursies aan.
Zo zijn er bijvoorbeeld dag-wandelingen in taalgemengde groepen , privé-tochten op aanvraag , alsook wandelweken voor groepen voor de actievelingen . 
En eilandverkenningstochtjes per (mini)bus voor diegenen die het binnenland van Gran Canaria “wat rustiger aan” wensen te ontdekken.

De missie van JoselitoMoves:

1. Vooral wandelexcursies van verschillende niveaus begeleiden. Zowel individueel als in groepsverband.
2. Onze gasten mooie en onvergetelijke dagen laten genieten in het verrassende binnenland.
3. Ook beschikbaar zijn voor mensen die het ook leuk vinden met de bus of de auto de veelzijdigheid van het binnenland begeleid te ontdekken, maar dan liever op een niet-actieve manier.

Kijk voor meer informatie en boekingen op www.joselitomoves.com voor ervaringen met JoselitoMoves verwijzen wij je graag naar deze pagina van Tripadvisor.
De Facebook-pagina vind je hier.

Deel deze pagina met vrienden!