Auto huren

Auto huren op Gran Canaria

Een auto huren op Gran Canaria is een absolute aanrader voor verkenning van het eiland. De wegen zijn zelfs in de bergen uitstekend. De verkeersregels op Gran Canaria zijn dezelfde als die gelden in alle Spaanse gebieden.  Wij hebben zeer goede ervaringen met Sunny Cars op Gran Canaria. Bekijk hier het volledige aanbod met de scherpste aanbiedingen!

Algemene informatie
Als je in het bezit bent van een geldig rijbewijs, paspoort/ID-kaart en een creditcard kun je een auto huren. De maximumsnelheid op snelwegen is 120 km/u. In de bebouwde kom is dat 50 km/u, tenzij anders aangegeven. Parkeren is verboden op witte en gele strepen. Blauwe strepen geven een beperkt parkeergebied aan, waar je een kaartje uit de automaat moet kopen.

Je zult versteld staan van de diversiteit aan landschappen dat Gran Canaria te bieden heeft. Een auto huren op  Gran Canaria kun je het beste doen bij onderstaande aanbieders. Hier hebben wij zeer goede ervaringen mee.

Sunnycars
auto huren op Gran Canaria

Sunny Cars biedt al meer dan 20 jaar huurauto´s aan en werkt samen met de beste lokale partners voor autohuur op Gran Canaria.Bij Sunny Cars huur je jouw vakantieauto all-in.  De unieke all-in formule werkt heel simpel. All-in betekent ook echt all in. Je boekt je huurauto voor een heldere prijs waarmee alles van te voren is geregeld en betaald. Dus geen extra kosten en gedoe bij het ophalen van de huurauto. Geen verrassingen bij schade. En niet betalen voor extra kilometers. Je hoeft je geen zorgen te maken over een vergeten verzekering, want alles is door Sunny Cars  geregeld. Alleen voor aanvullende wensen zoals one way huren, het laten afleveren bij het hotel of een kinderzitje kan er een toeslag gerekend worden. Bekijk hier het volledige aanbod bij Sunny Cars!

Meest populaire hotels/appartementen op dit moment

1. Parque Romantico
2. Bull Eugenia Victoria & Spa
3. Lopesan Costa Meloneras

Rentalcars
auto huren op Gran Canaria

    • Geen creditcardtoeslag
    • Geen wijzigingskosten
    • Gegarandeerd de laagste prijs!
Deel deze pagina met vrienden!