Costa Meloneras

Costa Meloneras bestaat uit een aantal zeer luxe hotels, een casino en een lange wandelboulevard met een diverse goede restaurants en luxe winkels. Ten oosten van de vuurtoren, begint het zandstrand van Meloneras. Daarna gaat de Costa Meloneras over in de Dunas de Maspalomas. Dit uitgestrekte duin- en strandgebied is een beschermd natuurpark. Mooier strand dan deze golvende duinen zul je op Gran Canaria niet aantreffen.

Shopping Center Varadero en Lopesan Boulevard El Faro bieden een ruim winkelaanbod. Echter vinden wij het winkelen aan de boulevard prettiger dan in de winkelcentra. Veel winkels zijn gericht op mode, maar wie goedkoop parfum wil kopen of op zoek is naar een mooie souvenir kan hier ook uitstekend terecht. Voordeel van de winkels die in Costa Meloneras gevestigd zijn is dat je je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit en herkomst van de producten. Hier zijn geen elektronica-oplichters of verkopers van namaak merkartikelen gevestigd. In de winkels kun je tegen relatief aangename prijzen mooie artikelen kopen. Ook is er meer dan genoeg te vinden in het luxe segment.

Tip: hier vind je de meest actuele aanbiedingen in Meloneras!

Costa Meloneras Gran Canaria

Prachtig uitzicht op de luxe hotels op Gran Canaria.

Accommodaties Costa Meloneras

In Costa Meloneras vind je vooral veel luxe vijfsterrenhotels, waaronder de hotels van de bekende ketens Lopesan en RIU. Op deze pagina vind je een overzicht van de prachtigste hotels!

Op de boulevard aan het strand vind je onder andere een goed Italiaans, Chinees en Mexicaans restaurant. Indien je van plan bent om met een grote groep te gaan dan is het niet onverstandig om te reserveren.

Om het eiland te verkennen vanuit Meloneras is het eigenlijk een must om een auto te huren. De wegen zijn zelfs in de bergen uitstekend. Je zult versteld staan van de diversiteit aan landschappen dat Gran Canaria te bieden heeft. Wij hebben een aantal aanbieders voor jou op een rijtje gezet op deze pagina.

Meloneras Gran Canaria

Meloneras

 

 

 

Deel deze pagina met vrienden!