Restaurants

Wij hebben voor jou een selectie gemaakt van goede restaurants op Gran Canaria. Aanbevelingen zijn altijd welkom!

Restaurants in Playa del Inglés

1. Wapa Tapa
Heerlijke tapasbar in Playa del Inglés. Reserveren is een must!
Adres:  Av. Estados Unidos 54.

2. Mana 264
Op een plek die je niet verwacht zit dit pareltje. Heerlijk eten dat op een zeer gastvrije en professionele manier wordt geserveerd. Elk gerecht van de kaart is een feestje. Kortom, hier moet je echt naartoe als je in Playa bent.
Je vindt Mana 264 in cc Yumbo.

3. Rimini
Rimini is een traditioneel Italiaans restaurant in Playa del Inglés waar de kwaliteit van het eten nimmer een verassing is. De keuken is vertrouwd en goed. Kijk hier voor de beoordelingen van Rimini bij Tripadvisor.
Rimini is o.a. te vinden aan de av. Gran Canaria.

4.  Greek Village
Een prima Grieks restaurant in Playa del Inglés met vrolijke en vakkundige bediening. Kijk hier voor de beoordelingen van Green Village bij Tripadvisor. Je vind dit Griekse restaurant aan de Av. Sargentos Provisionales 30.

Restaurants in Maspalomas/Meloneras

1. Cafe De Colòn Faro De Maspalomas
Zeer vriendelijk personeel, prachtige locatie en een diversiteit aan gerechten. Dit restaurant bevindt zich direct aan zee (naast de vuurtoren). Kijk hier voor de beoordelingen van Cafe De Colòn bij Tripadvisor.

2.  Sushi Mex
Voor verse sushi op Gran Canaria is Sushi Mex de perfecte plek! Zoals de naam eigenlijk al aangeeft kun je hier ook Mexicaans gerechten bestellen. Geniet van het heerlijke eten en het prachtige uitzicht aan de boulevard van Meloneras.

3.  Segundo Muelle Meloneras
Tijdens je vakantie ga je het liefst bij allemaal verschillende restaurants uit eten, maar er is er altijd één waar je twee keer gaat eten. Voor ons is dat overduidelijk Segundo Muello, wat een heerlijke gerechten.  Je vindt dit restaurant in cc Varadero.

Restaurants in Arguineguín

1.  Restaurant Taste Mesón Arguineguin
Zeer smaakvol tapasrestaurant met alleen maar verse producten. Echt een aanrader! Kijk hier voor meer info.

1. Pizzeria Ciao
Een zeer goede pizzeria met een prachtig uitzicht over zee! Voor meer info: restaurantepizzeriaciao.es

2. Restaurante Chino Lun
Uitgebreide kaart met heerlijke gerechten voor redelijke prijzen. Chino Lun bezorgt ook! Kijk hier voor de beoordelingen op Tripadvisor.

Restaurants in Puerto Rico

1. Restaurante Fusion Nube
Dit restaurant ligt aan de voet van de haven van Puerto Rico en ligt aan een verlaagd straatje. Voor Spaanse begrippen ziet het restaurant er heel mooi uit en ook het eten is van hoge kwaliteit. Voor ieder wat wils! Kijk hier voor alle gegevens.

Aanvullingen

Heb je zelf lekker gegeten op Gran Canaria? Laat het ons weten!

 

Deel deze pagina met vrienden!