Uitgaan

Uitgaan op Gran Canaria

Op deze pagina vind je meer informatie over uitgaan op Gran Canaria. Een groot deel van het uitgaansleven speelt zich af in Playa del Inglés. In de meeste grote winkelcentra vind je vele restaurants, bars en discotheken.

Het meest bekende uitgaansgebied is de Kasbah, die gecombineerd met Metro en Plaza een groot uitgaanscentrum vormt waar je je kunt vermaken tot in de late uurtjes. Vroeg in de avond is op het centrale plein van de Kasbah altijd gezellig voor de wat oudere mensen. Er is dan live muziek en je kan lekker stijldansen op het plein. Wat later op de avond trekken vooral de jongeren naar de vele bars en discobars. Om daarna naar de discotheken te gaan. Plaza is een cirkelvormige kuil in het plein naast de Kasbah, voor de moderne kerk. Boven vind je winkels (niet de moeite waard), en op het plein zijn restaurantjes. Beneden zijn zijn discobars en cafe’s. Een aantal zijn van Nederlandse eigenaren en richten zich op het Nederlandse publiek. Er zitten ook een paar Scandinavische discobars.

Yumbo is overdag een groot winkelcentrum met een gemengd publiek. Er zijn verschillende goede restaurants. ’s Avonds is dit uitgaanscentrum met zijn vele homobars, vooral het terrein voor mensen uit de gay-scene.

Populaire discotheken

China White
Een trendy discotheek met veel internationale gasten. In deze club kunnen zo’n 250 feestgangers genieten van de grotendeels witte inrichting en de lekkerste drankjes. Tot diep in de nacht dansen op de nieuwste HipHop en R&B? Dan zit je goed in deze club!

Pacha
Één van de meest populaire discotheken op Gran Canaria. Deze club organiseert grote events en feesten met de beste artiesten. Lekker relaxen op het terras, of de hele avond dansen op de lekkerste house, electro- en dancebeats! In deze club kunnen honderden gasten helemaal los gaan met de beste DJ’s als onder andere David Guetta!

Scandic Disco Pub
Scandic is een gezellige disco die vooral onder Scandinavische gasten erg populair is. Met schuimfeesten en andere thema avonden is hier altijd een goede feest sfeer te vinden tot in de vroege uurtjes. Met een paar honderd man kan je hier helemaal los gaan op de beste muziek!

Nederlandse kroegen

De Vliegende Hollander
In cc Aguila Roja vind je de Vliegende Hollander. Een gezellige bruine kroeg met Hollandse hits.
Voor het volgen van jouw favoriete voetbalclub kun je hier terecht. Op zondagavond 18:00 is hier tevens Studio Sport te zien. Meer informatie vind je op de Facebookpagina van de Vliegende Hollander.

Café de Buurman
Deze kroeg vind je op Avenida de Gran Canaria 30. Een gezellige Nederlandse kroeg waar je veel sport kunt zien. Kijk hier voor de Facebookpagina.

De Fraja hut
In C.C. Cita vind je de gezellige Fraja Hut! Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina.

 

Deel deze pagina met vrienden!